Google'dan yerel yayıncılara büyük darbe! Dünyanın her yerinden tepki yağıyor

Google'nın ağustos güncellemesini başlatmasının hemen ardından Google Arama ve Keşfet kısmında yaşanan sıralama krizi, büyük bir hal aldı. Google son mesajında krizin 72 saat içerisinde çözüleceğini açıkladı. Ancak yerel siteler yüzde 80 oranında trafik kaybı yaşadı.

Google'dan yerel yayıncılara büyük darbe! Dünyanın her yerinden tepki yağıyor

Dünyanın en büyük haberleşme ve teknoloji şirketi Google, son günlerde kullanıcılarına ve içerik üreticilerine çok sıkıntılı günler yaşatıyor... 

Mart ayında yaptığı tarihi güncellemenin etkilerinin henüz atlatılmadığı sırada ağustos ayı çekirdek güncellemesine başlayan Google, yeni bir krizin de yaratıcısı oldu. 

2 GÜNDEN BU YANA HİZMET KESİNTİSİ VAR

Google Arama ve Keşfet kısmında yaşanan sıralama krizi, büyük bir hal aldı. Google son mesajında krizin 72 saat içerisinde çözüleceğini açıkladı. Ancak yerel siteler yüzde 80 oranında trafik kaybı yaşadı.

Google'dan yerel yayıncılara büyük darbe! Dünyanın her yerinden tepki yağıyor - Resim : 1

2 günden bu yana Google Keşfet kısmında yerel yayıncılara yer vermeyen Google, dünyanın her yerinden büyük bir tepki ile karşı karşıya. 

DEVAM EDERSE CİDDİ MADDİ KAYIP OLACAK

Google tarafından aktarılan son bilgiye göre sorunun 72 saat içerisinde çözülmesi için uğraşıldığı belirtildi.. Ancak içerik üreticileri sorunun devam etmesi halinde büyük bir maddi kayıp yaşayacaklarını belirterek sorunun acil olarak düzeltilmesini istiyor.