Gördüğü manzara karşısında şoke oldu! Endişe yaratan görüntüler: Onlarcası karaya vurdu

Bursa’daki Boğazköy baraj gölündeki balık ölümleri tedirgin ediyor. Ölen balıklar karaya vururken; yürüyüş için baraj kıyısına gittiğinde gördüğü manzara karşısında şoke olduğunu söyleyen Mustafa Diricanlı, "Bence bu ölümler normal değil. Yetkililere sesleniyoruz; bu duruma bir el atmalarını, balık ölümlerinin incelenmesini istiyoruz" dedi.

Gördüğü manzara karşısında şoke oldu! Endişe yaratan görüntüler: Onlarcası karaya vurdu

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Hamzabey Mahallesi'nden geçen Göksu Çayı üzerine 2011 yılında sulama amacıyla yapılan Boğazköy Barajı kenarında, onlarca balık karaya vurmuş halde görüntülendi.

11 bin 187 hektarlık alanın tarımsal sulama ihtiyacını karşılayan barajdaki görüntüler, endişeye yol açtı. Boğazköy Barajı mevkiine giden vatandaşlar, karaya vuran bazı balıkların öldüğünü, bazılarının ise can çekiştiğini gördü.

Gördüğü manzara karşısında şoke oldu! Endişe yaratan görüntüler: Onlarcası karaya vurdu - Resim : 1

“BU ÖLÜMLER NORMAL DEĞİL”

Yürüyüş için baraj kıyısına gittiğinde gördüğü manzara karşısında şoke olduğunu söyleyen Mustafa Diricanlı, "Arkadaşlarla gezmeye geldik. Gördük ki burada çok ciddi anlamda balık ölümleri var. Bence bu ölümler normal değil. Yetkililere sesleniyoruz; bu duruma bir el atmalarını, balık ölümlerinin incelenmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gördüğü manzara karşısında şoke oldu! Endişe yaratan görüntüler: Onlarcası karaya vurdu - Resim : 2