Gram altın alacaklar dikkat! Günü bu rakamda kapattı en son 2 bin 784 TL'ydi

Gram altın alacak herkes dikkat. Hızla yükselişe geçen gram altın güne hızlı bir giriş sağladı. Günü bu rakamda kapatan gram altın en son 2 bin 784 TL'ydi. Geçtiğimiz gün ons altındaki yükselişe paralel olarak alış ağırlıklı seyreden altının gram fiyatı, günü 2 bin 746 TL seviyesinde tamamladı.

Gram altın alacaklar dikkat! Günü bu rakamda kapattı en son 2 bin 784 TL'ydi

Gram altın alacaklar dikkat. Bu konu sizi ilgilendiriyor. Gram altın güne hızlı bir giriş yaptı. Aniden yükselişe geçn gram altın günü en son bu rakamdan kapattı en son 2 bin 784 TL'ydi. Geçtiğimiz gün ons altındaki yükselişe paralel olarak alış ağırlıklı seyreden altının gram fiyatı, günü 2 bin 746 TL seviyesinde tamamladı.

GRAM ALTIN GÜNE HIZLI BAŞLADI

Gram altın, güne yükselişle başlayarak saat 09.40 itibarıyla geçtiğimiz günkü kapanışının üstünde 2 bin 754 TL seviyesinde gerçekleşti. Çeyrek altın 4 bin 540 TL iken Cumhuriyet altını ise 18 bin 100 TL seviyesinde gerçekleşti.

Ons altın ise önceki günkü kapanışına kıyasla yüzde 0,1 artarak 2.519 dolardan işlem görüyor. ABD Merkez Bankasının (Fed), önümüzdeki dönemde atacağı faiz indirimi adımlarının büyüklüğü hakkındaki belirsizlikler sürerken bugün istihdam alanındaki verilerden alınacak sinyallerin piyasalarda harekete neden olabileceği düşünülüyor.

 

Gram altın alacaklar dikkat! Günü bu rakamda kapattı en son 2 bin 784 TL'ydi - Resim : 1

OCAK AYINDAN BU YANA EN DÜŞÜK SEVİYE

Geçtiğimiz gün açıklanan verilere göre, ABD'de ADP Araştırma Enstitüsünün, Stanford Digital Economy Lab işbirliği ile hazırladığı, ağustos ayına dair özel sektör istihdamı ağustosta 99 bin kişi ile 2021 yılının ocak ayından bu yana en düşük seviyesinde artış gösterdi.

Hizmet sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) verisi ise ağustos ayında temmuz ayına kıyasla 0,7 puan arttı ve 55,7'ye yükseldi. ABD'de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) hizmet sektörü PMI da, ağustosta piyasa beklentilerini aştı ve aylık bazda 0,1 puan artarak 51,5'e çıktı.

Analistler, bu verilerin beklentilerin altında gelen özel sektör istihdamının ardından artan durgunluk endişelerini sınırlı da olsa baskıladığını iletti.

 

Gram altın alacaklar dikkat! Günü bu rakamda kapattı en son 2 bin 784 TL'ydi - Resim : 2