Gündem olacak kulis bilgisi! CHP’de “istifa” bombası!

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve 2 yıl 7 ay hapis cezasının istinaf mahkemesinin onaylanması ihtimali değerlendirildi. Programda Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar konuyla ilgili bomba bir kulis bilgisi verdi.

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nın bu haftaki konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar ve tv100.com yazarı Barış Yarkadaş oldu.

BOMBA KULİS BİLGİSİ: "SİZE CEZA GELİRSE İSTİFA EDELİM"

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve 2 yıl 7 ay hapis cezasının istinaf mahkemesinin onaylanması ihtimali değerlendirildi. Programda konuşan Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar, konuyla dikkat çeken kulis bilgisi verdi. Sancar konuşmasında, “Alınacak olan karar Türk siyasetini alt üst edecek bir karar. Bazı İstanbul ilçe belediye başkanlarının Ekrem İmamoğlu’na destek olmak adına ‘Ekrem bey olurda burada Yargıtay’dan size bir siyasi yasak çıkarsa isteyin bugün bizde istifa edelim’ dediğini biliyorum.

6 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI 

En az 6 kişi ‘isterseniz bizde istifa ederiz sizinle nasıl bir protesto isterseniz yaparız’ dediklerini biliyorum. Bu bilgiyi bizzat belediye başkanlarının kendisinden aldım.” İfadelerine yer verdi.