Gurbetçi aile molada gasp edildi: Otomobilde uyurken saldırıya uğradılar

Almanya’dan İstanbul’a tatil için gelen gurbetçi aile, dinlenmek için mola verdikleri Lüleburgaz’da gasbedildi. Ailenin uyuduğu sırada otomobilin camını kıran saldırgan, içerisinde yaklaşık 10 bin Euro değerindeki çantayı çaldı.

Gurbetçi aile molada gasp edildi: Otomobilde uyurken saldırıya uğradılar

Olay, 1 Temmuz Pazartesi günü Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde meydana geldi. Yusuf Bayram, eşi ve üç çocuğuyla birlikte yaz tatillerini geçirmek ve sağlık kontrollerini yaptırmak için Almanya’nın Hannover şehrinden İstanbul’a gelmek üzere yola çıktı. 22 saatlik yolculuğun ardından sınır kapısını geçen aile, Lüleburgaz’da bir tesise ait otoparkta mola verdi.

Aile otomobilde uyurken, kimliği belirlenemeyen saldırgan önce Yusuf Bayram’ın bulunduğu taraftaki ön sağ camı kırdı ve elindeki kesici aletle saldırdı. Sonrasında gözüne kestirdiği çantayı alarak kaçtı. Aile, olayın hemen ardından eşyalarının çalındığını fark ederek acil çağrı hattını aradı ve durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, camın bujisi parçalı bir şekilde kırıldığını ve ön iki lastiğin kesici bir aletle patlatıldığını tespit etti. Bayram ailesi yaklaşık 10 bin Euro maddi kayba uğradı.