Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir'den dans şov! Dansöz Maya geliyor

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, 4 Ekim'de vizyona girecek olan yeni komedi filmi “Leydi Di” ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde ‘Maya’ karakterine hayat veren Özdemir'in dans ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun o halleri nefes kesti.

Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, İkimizin Sırrı, Kirli Sepeti gibi birçok projede boy gösteren Bestemsu Özdemir, başarılı oyunculuğuyla ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir'den dans şov! Dansöz Maya geliyor - Resim : 1

'LEYDİ Dİ' İLE SEYİRCİLERİN KARŞISINA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Rol aldığı yapımlarda izelyicileri ekran başına kilitleyen Bestemsu Özdemir, 4 Ekim'de vizyona girecek olan yeni komedi filmi “Leydi Di” ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir'den dans şov! Dansöz Maya geliyor - Resim : 2

PAVYONUN EĞLENCELİ ATMOSFERİNE GÖTÜRECEK

Yapımcılığını Ercan Saatçi ve Berkin Kaya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Kamil Aydın'ın yaptığı ve senaryosu Suat Özkan ile Ali Can Yaraş'a ait olan bu iddialı film, seyircileri ‘Leydi Di’ isimli pavyonun eğlenceli atmosferine götürecek.

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir'den dans şov! Dansöz Maya geliyor - Resim : 3

DANSÖZ MAYA KARAKTERİNE HAYAT VERİYOR

Bestemsu Özdemir, filmde canlandırdığı dansöz ‘Maya’ karakteri için haftalarca yoğun dans dersleri aldı ve performansıyla herkesi büyülemeye hazırlanıyor.

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir'den dans şov! Dansöz Maya geliyor - Resim : 4