Güzel oyuncu Melis Sezen'den dolunay dansı! O halleri izleyenleri mest etti, hayranları izlemeye doyamadı

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Melis Sezen, cesur pozlarıyla ve danslarıyla gündemden düşmüyor. Oğlak Dolunayı'nın etkileri merakla beklenirken, ünlü oyuncu Melis Sezen dolunayı dansıyla karşıladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sezen'in dansı büyük yankı uyandırdı.

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Melis Sezen, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 

Güzel oyuncu Melis Sezen'den dolunay dansı! O halleri izleyenleri mest etti, hayranları izlemeye doyamadı - Resim : 1

DOLUNAYA KARŞI DANS ETTİ

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Sezen, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle büyük yankı uyandırıyor. 21 Temmuz günü Türkiye saatiyle 13.16'da Oğlak Dolunayı meydana gelecek. Dolunayın etkilerini merak edenler için gökyüzünde görsel bir şölen yaşanırken, Melis Sezen bu özel anı kaçırmadı. Sık sık yaptığı danslarla ve verdiği pozlarla da adından söz ettiren Sadakatsiz'in yıldızı bu sefer de dolunaya karşı dans etti.

Güzel oyuncu Melis Sezen'den dolunay dansı! O halleri izleyenleri mest etti, hayranları izlemeye doyamadı - Resim : 2

"GELDİ OĞLAK DOLUNAYIMIZ, HAYIRLI OLSUN"

"Geldi Oğlak dolunayımız, hayırlı olsun" diyerek dans ettiği anları paylaşan Melis Sezen hayranlarından beğeni topladı.

Güzel oyuncu Melis Sezen'den dolunay dansı! O halleri izleyenleri mest etti, hayranları izlemeye doyamadı - Resim : 3"DANS EDERKEN KENDİMİ BULUYORUM"

Sezen daha önce gündeme dansıyla gelince; "Dans ederken kendimi buluyorum. Dans etmeyi çok seviyorum. Herkes dans etsin istiyorum. İnsan kendini serbest bırakıyor ya o anı çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

GÖKYÜZÜNDE GÖRSEL BİR ŞOV YAŞANIYOR

21 Temmuz günü Türkiye saati ile saat 13.16'da Oğlak Dolunayı gerçekleşecek. Herkes dolunayın etkilerini merak ederken gökyüzünde de görsel bir şov yaşanıyor.

Güzel oyuncu Melis Sezen'den dolunay dansı! O halleri izleyenleri mest etti, hayranları izlemeye doyamadı - Resim : 4