Güzel şarkıcı Hadise'den biricik dostu Seda Bakan'a övgü dolu sözler! Sahnesini paylaştı, yere göğe sığdıramadı

Sahne şovlarıyla ve iddialı tarzıyla dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, kendisini dizi sektörüne dahil eden yakın arkadaşı Seda Bakan'ın oyunculuğuna bir kez daha övgüler yağdırdı. Sosyal medya hesabından Seda Bakan'ın bir sahnesini paylaşan Hadise, " "Canımın içi seninle hiç yürümediğim bu yolu yürümek büyük bir gurur, şans. Seni seviyorum" notunu düştü.

Güzel şarkıcı Hadise'den biricik dostu Seda Bakan'a övgü dolu sözler! Sahnesini paylaştı, yere göğe sığdıramadı

Yakın zamanda dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Esas Oğlan' adlı dizisinde Seda Bakan ile birlikte başrolü paylaşacak olan hadise'den, rol arkadaşına övgü dolu sözler geldi. 

Güzel şarkıcı Hadise'den biricik dostu Seda Bakan'a övgü dolu sözler! Sahnesini paylaştı, yere göğe sığdıramadı - Resim : 1

SEDA BAKAN'IN BİR SAHNESİNİ PAYLAŞTI

38 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden 'Zeytin Ağacı' adlı dijital dizide rol alan arkadaşı Seda Bakan'nın bir sahnesini paylaştı. 

Güzel şarkıcı Hadise'den biricik dostu Seda Bakan'a övgü dolu sözler! Sahnesini paylaştı, yere göğe sığdıramadı - Resim : 2

"BU YOLU SENİNLE YÜRÜMEK BÜYÜK GURUR"

Hadise, yaptığı bu paylaşıma; "Canımın içi seninle hiç yürümediğim bu yolu yürümek büyük bir gurur, şans. Seni seviyorum" notunu düştü.

Güzel şarkıcı Hadise'den biricik dostu Seda Bakan'a övgü dolu sözler! Sahnesini paylaştı, yere göğe sığdıramadı - Resim : 3

"BEN DE ÇOK AMA ÇOK ŞANSLIYIM"

Seda Bakan'da Hadisenin bu paylaşımını alıntılayarak; "Güzelim benim. Ben de çok ama çok şanslıyım" diye karşılık verdi.

Güzel şarkıcı Hadise'den biricik dostu Seda Bakan'a övgü dolu sözler! Sahnesini paylaştı, yere göğe sığdıramadı - Resim : 4

10 MİLYONA ANLAŞTI

Oyunculuk için arkadaşı Seda Bakan tarafından ikna edildiği öğrenilen Hadise'nin 8 bölümlük dizi için 10 milyona anlaştığı ortaya çıkmıştı. 

Dizide başarılı şarkıcı Hadise'nin hayat vereceği Ceren karakteri romantik ve risk analisti biriyken, Seda Bakan'ın canlandıracağı Selma karakteri de insanı yoracak kadar gerçekçi bir kişiliğe sahip.