Güzellik akademilerine yoğun ilgi! Öğrencilere hem teorik hem de pratik eğitim veriliyor

Birçok farklı meslek ve iş grubunda olan kişi, güzellik akademilerine yoğun ilgi gösteriyor. Onlardan biri de Mediha Sağlam Akademi Meslek Edindirme Kursu. Kursta öğrencilere hem pratik hem de teorik eğitimler veriyor. Sınavı geçen öğrenciler ise sertifika alıyor.

Güzellik akademilerine yoğun ilgi! Öğrencilere hem teorik hem de pratik eğitim veriliyor

Son zamanlarda güzellik uzmanlığı öne çıkıyor. İş bulma imkânı ve yüksek gelir kapısı birçok insanı güzellik akademilerine yönlendiriyor.

Akademide öğrencilere hem pratik hem de teorik eğitimler veriyor. Sınavı geçen öğrenciler ise sertifika alıyor.

BİRÇOK ALANDA EĞİTİM VAR

Mediha Sağlam Akademi Meslek Edindirme Kursu’nun sahibi Mediha Sağlam yaptığı açıklamada, “Eğitim kurumumuzda bayan kuaförlüğü, erkek berberliği, protez tırnak, ipek kirpik, masaj eğitimi, lazer epilasyon, makyaj eğitimlerimiz var” dedi.

FARKLI MESLEK GRUBUNDAN BİRÇOK KİŞİ VAR

Akademiye başvuranlar arasında farklı meslek grubundan birçok kişi varken; Sağlam, ev hanımlarından da çok sayıda başvuru aldıklarını belirterek, “Ev hanımları da bize başvurmak istiyorlar. Ya da kendini bu alanda geliştirmek isteyen arkadaşlarımız da başvuruyorlar. Örnek verirsek, masaj eğitimine gelen pilot öğrencimiz var. Ya da konservatuvar mezunu öğretmenimiz var” dedi.

“ÇOCUKLUK HAYALİM”

Akademi öğrencisi Necati Darlı ise, kendi işletmesi olduğunu belirterek, “Çocukluk hayalim olan erkek kuaförlüğü için yaklaşık 5 ay önce Mediha Sağlam Akademi ile tanıştım” ifadelerini kullandı.