Hacı Yakışıklı'nın gündem olan bale-opera yazısı! Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'dan Taksim Meydanı ekibine davet

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı'nın sosyal medyada gündem olan "Devlet Opera ve Balesi mi olur?" yazısıyla ilgili Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu yanıt verdi. Bakan Yardımcısı Mumcu, Taksim Meydanı ekibini Başkent Kültür Yolu Festivali'ndeki ilk opera temsiline davet etti.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. tv100.com yazarı Yakışıklı'nın gündem olan "Göktürkler’de bale mi vardı? Balçiçek Hatun, Gökçe Kız, Bilge Kağan, Kültigin bale mi yapıyordu?" yazısı programda masaya yatırıldı. 

BAKAN YARDIMCISI MUMCU'DAN TAKSİM MEYDANI EKİBİNE DAVET
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, tv100 yazarı Hacı Yakışıklı'nın, "Devlet Opera ve Balesi diye bir şeyin olmasına karşı çıkarım, kültürümüzde olmayan şeyi devlet niye sahipleniyor?" yazısına yanıt verdi. Bakan Yardımcısı Mumcu'nun cevabıyla ilgili tv100 Ankara Temcilsi Deniz Gürel "Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Batuhan Mumcu daveti işaret etmiş, hatta davete Barış Yarkadaş, Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ve beni de eklemiş. Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında gösterime girecek ilk opera temsiline davet ediyor bütün ekibi, ben de muhakkak eşlik etmek isterim." dedi.