Hakan Çalhanoğlu’ndan beraberlik sonrası açıklama

A Milli Takım’ın yıldız oyuncularından Hakan Çalhanoğlu, Galler maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu’ndan beraberlik sonrası açıklama

UEFA Uluslar Ligi’nde deplasmanda Galler ile berabere kalan Milli Takım’da Hakan Çalhanoğlu karşılaşma sonrasında konuştu.

“1 PUAN ALMAK ÖNEMLİ”

Bu maçtan 1 puan almanın önemli olduğunu söyleyen Hakan Çalhanoğlu, “Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Geriden daha iyi oyun kurabilirdik. Galler bizi zor duruma soktu. Fiziksel bir takım. İkinci yarı kırmızı karttan sonra biraz daha istekli oynadık. 1 puan aldık. Sonuçta buradan 1 puan almak önemli. Çok şükür daha iyiyim. 4 gündür dinleniyorum. İyiyim. Diğer maçta oynayacağım inşallah." diye konuştu.

“ORADA OLMAK GURUR”

Ballon d’Or listesinde olmanın gurur verici olduğunu söyleyen Hakan Çalhanoğlu, “İkimiz de çok mutluyuz. Bizler, takımdaki arkadaşlarım ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Yıldıray Ağabey ile aram çok iyidir, sık sık arar. Daha henüz konuşmadık. Ama geçen de birlikte tatildeydik. Bana çok yardımcı oluyor. Çok mutluyum. Zor biliyorum ama o listede olmak da ayrı bir gurur benim için." ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ LİDERLİK”

Gruptan lider çıkmak istediklerini söyleyen Hakan Çalhanoğlu şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Avrupa Şampiyonası'ndan sonra eminim ki taraftarlar da bizi destekleyecekler. Onları maça bekliyoruz, bizi desteklesinler. Hedefimiz liderlik. İnşallah oradan da galibiyetle ayrılırız."