Hakkari'de tam 3 gündür etkili oluyor! Belediye ekipleri vatandaşları uyardı

Hakkari'de 3 gündür etkili olan şiddetli sağanak yağı hafta sonu da etkisini göstermeye devam etti. Sabah erken saatlerden itibaren etkili olmaya başlayan gök gürültülü şiddetli sağanak yağmur sonrasında kent içinde birçok nokta adeta göle döndü.

Hakkari'de tam 3 gündür etkili oluyor! Belediye ekipleri vatandaşları uyardı

Hakkari ve ilçelerinde tam 3 gündür etkili olan şiddetli sağanak yağmur günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. 3 gündür aralıksız devam eden sağanak yağışlara karşı belediye ekipleri vatandaşları önemle uyardı. 

SEL VE SU BASKININA KARŞI RESMİ UYARI GELDİ

Hakkari il genelinde yaklaşık 3 gündür devam eden sağanak yağış, belirli aralıklarla devam ediyor. Belediye ekipleri olabilecek sel sularına karşı evleri dere yatağında bulunan vatandaşlara duyarlı olmaları noktasında çağrıda bulundu.

Öte yandan, itfaiye ekipleri ise çamurla kaplanan kent merkezini tazyikli su ile yıkadı.
Meteorolojiden yapılan uyarıda ise bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın gün içerisinde devam edeceği öğrenilirken, trafik ve karayolları ekipleri de Hakkari, Van, Çukurca ve Şırnak yoluna çıkacak sürücülerin kaya düşmelerine karşı dikkatli olmaları yönünde uyarılarını yineledi.

 

Hakkari'de tam 3 gündür etkili oluyor! Belediye ekipleri vatandaşları uyardı - Resim : 1