Haluk Levent'ten alkışlanacak hareket! Hataylı kadın kooperatiflerine destek verdi! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Hatay Valiliği desteğiyle yöresel üretim yapan 25 kadın kooperatifinin ürettikleri ürünleri, AHBAP Derneği olarak satın aldıklarını açıkladı.

Haluk Levent'ten alkışlanacak hareket! Hataylı kadın kooperatiflerine destek verdi! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımların yaşandığı illerden Hatay’a verdiği desteklerle dikkat çeken sanatçı ve AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent, Valilik desteğiyle faaliyette bulunan kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünleri satın aldıklarını duyurdu.

Haluk Levent'ten alkışlanacak hareket! Hataylı kadın kooperatiflerine destek verdi! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti - Resim : 1

"BUNDAN SONRA NE ÜRETİRLERSE SATIN ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kadın kooperatiflerini güçlendirme adına 25 kadın kooperatifinin ürettiği tüm ürünleri AHBAP olarak satın aldık. Bu ürünlerin tamamını konteynerlarda kalan vatandaşlarımıza dağıtacağız ve bundan sonra ne üretilirse satın almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'ten alkışlanacak hareket! Hataylı kadın kooperatiflerine destek verdi! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti - Resim : 2