Haluk Yürekli’den tv100 ekranlarında flaş açıklamalar! “Öyle bir şey olmadı”

tv100 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ersin Düzen ile Saha Dışı programında Haluk Yürekli flaş açıklamalarda bulundu. Yürekli, Fenerbahçe'nin Kostic transferiyle ilgili olarak “Galatasaray bu oyuncuyla ilgilenmedi. Transfer çalımı deniyor, öyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Saha Dışı programında devam ediyor. Program yorumcularından Haluk Yürekli, Kostic transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“GALATASARAY İLGİLENMEDİ”

Galatasaray’ın, Filip Kostic ile hiç ilgilenmediğini söyleyen Haluk Yürekli, “-3 Eylül Filip Kostic Galatasaray’a çok yazıldı, menajerler Galatasaray’a teklif ettiler, sosyal medyada algı yaratmaya çalıştırlar. Galatasaray’ın ilgisi 1 dakika doğrulamadı bu oyuncu üzerinde.” şeklinde konuştu.

“TRANSFER ÇALIMI YOK”

Filip Kostic’in, Galatasaray’ın istediği tarzda bir oyuncu olduğunu söyleyen Haluk Yürekli sözlerine şöyle devam etti:

“Filip Kostic tarzı bir oyuncu, Galatasaray’ın istediği tarzda bir oyuncu. Üçlü formasyonun sol kanat bekinde oynayabilir. Ben Fenerbahçe’nin transferini kötülemek istemiyorum. Galatasaray bu oyuncuyla ilgilenmedi. Transfer çalımı deniyor, öyle bir şey yok.”

“KULÜPLERE ZARAR VERİYOR”

Son olarak “transfer çalımı” olayının kulüplere zarar verdiğini söyleyen Haluk Yürekli şu sözlerle cümlelerle noktaladı:

“Son yıllarda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan bu çalım hikayelerinin kulüplere ne kadar zarar verdiğini bir görmeye başlayalım artık. Çok büyük rakamlar ödüyorsun o çalım muhabbeti için. Benim için hiçbir geçerliliği yok. Geçen sene Sebastian Szymanski ve Fred’e bakın, Galatasaray’ın parası yoktu Fenerbahçe gitti aldı. Galatasaray gitti Tete ve Zaha’yı aldı.”