Hasan Arat yönetimi geçmişin bedelini ödüyor

Sevgili okurlar, transfer dönemine hızlı giriş yapan takımlardan biri Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlı ekip kadrosuna Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi dünya futbolunun yakından tanıdığı 3 yıldız futbolcuyu kattı. Spor kamuoyu ve taraftarlar Beşiktaş'ın bu tarz yıldız futbolcuları kadrosuna katmasını beklerken yönetim transferde frene bastı.

 Ne yazık ki geçmiş yıllarda Ahmet Nur Çebi yönetiminin bazı futbolculara hak ettiğinden fazla verdiği yüksek maaşlı kontratlar sıkıntı yaratıyor. Futbolcu hiçbir takımda alamayacağı maaşı alıyor, bir de üzerine Istanbul gibi bir şehirde lüks ve güzel bir yaşam sürünce rahatını bozmuyor. 

Aboubakar, ( 3.1 milyon euro) Rebic (2.5 milyon euro) ve Amartey (1.8 milyon Euro) gitmek istemediği için de yönetimin mecburen eli kolu bağlandı. Kimse bu futbolculara zorla bu maaşları teklif etmedi. Bu doğru. Ama bir futbolcu da istenmediği yerde neden durmak ister? 

Hasan Arat yönetimi bu nedenle zorlu bir süreçten geçiyor. Beşiktaş eğer bu sezon ligde ve Avrupa'da başarı istiyorsa bu futbolcularla yollarını ayırmak zorunda. Umarım yönetim bunu başarı

r.