Hastalığıyla hayranlarını korkutmuştu! Müjde Uzman ilk kez tv100'e konuştu! İşte sağlık durumu

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı 'Alev' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Müjde Uzman, dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte diziye veda etmişti. Şimdilerde dolu dizgin bir tatil geçiren Uzman, Alaçatı sokaklarında objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uzman'a geçtiğimiz aylarda yaptığı tükenmişlik açıklaması soruldu. Bir hayli keyifli görünen oyuncunun açıklamaları dikkat çekti.

Hastalığıyla hayranlarını korkutmuştu! Müjde Uzman ilk kez tv100'e konuştu! İşte sağlık durumu

Fenomen haline gelen diziler arasında yer alan Kızılcık Şerbeti sezon finaliyle ekrana ara verdi. Yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezonunda bazı isimler artık olmayacak. 

Hastalığıyla hayranlarını korkutmuştu! Müjde Uzman ilk kez tv100'e konuştu! İşte sağlık durumu - Resim : 1

DİZİDEN AYRILMASI SEVEBLERİNİ ÜZDÜ

Kızılcık Şerbeti'nde 'Alev' karakterine hayat veren Müjde Uzman da diziye veda etti. Apo karakteriyle yaşadığı aşk ile bilinen Alev’in Almanya’ya gittiği gösterilerek diziden ayrılması sevenlerini üzdü.

Hastalığıyla hayranlarını korkutmuştu! Müjde Uzman ilk kez tv100'e konuştu! İşte sağlık durumu - Resim : 2

"HAYATIMDA İLK DEFA TÜKENDİM"

Diziye veda etmeden önce Uzman, tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirtmişti. Sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulunan Uzman, "Madem hala uyumadım..
Çok düşündüm şu görselle alakalı, ama paylaşacağım. (Dünden bunlar bu arada) Çünkü. Bu bir ajitasyon paylaşımı değil öncelikle. Bu bir, "Lütfen artık uyanın, empati yapın, sorumluluk alın, hareketlerinizin sonuçları herkesi etkiliyor, tembelliği, kolaycılığı, hak yemeyi bırakın, düşünün, öğrenin, elinizi taşın altına koyun, yapın artık!" adlı serbest çağrışım paylaşımı. İş zor değil, yoğunluk zor deği,insanlar zor. Multitask olmak kendimi tanımlamayı en sevdiğim şeydi, şimdi ise ruhumun en büyük düşmanı. Kendi yapacaklarımı geçtim, etrafımdakilerin de her şeyini dinler, bilir, unutmaz, bir de hatırlatırdım. Asla ama asla üşenmezdim. Tek günde 3 gün gibi yaşar, yorulmaz, tam tersi hayat enerjime eklerdim. Hala 10 adım sonrasını bile şip diye planlar, bu sayede vakit kaybetmez, yapmak istediklerimden olmaz, daha fazla aktivite, daha fazla tecrübe, daha fazla YAŞAM! der sevinirim. Hiç kimse farketmese hatta yanlış anlasa bile herkesin işini gücünü kolaylaştırır, konforunu artırır, anılarını güzelleştirmeye çalışırım. Bu bana yük gelmez asla. Tam tersi; eğer yapmazsam, çünkü ancak yapmamaya çalışmam' gerekir, daha çok yorulurum. Ama hayatımda ilk defa tükendim" açıklamalarında bulunmuştu. 

DOLU DİZGİN BİR TATİL YAPIYOR

tv100 Magazin Hattı muhabiri Onur Üçkarışoğlu'nun özel haberine göre; Doğukan Güngör ve Müjde Uzman Alaçatı sokaklarında objektiflere takıldı. Diziye veda etmesinin ardından Uzman, şimdilerde dolu dizgin bir tatil yapıyor. 

Hastalığıyla hayranlarını korkutmuştu! Müjde Uzman ilk kez tv100'e konuştu! İşte sağlık durumu - Resim : 3

"BİR ANDA KENDİMİ BURADA BULDUM"

Kızılcık Şerbeti'nde rol arkadaşı olan Doğukan Güngör ile kahvaltıda bir araya gelen Uzman'ın bir hayli keyifli halleri dikkat çekti. Uzman, "Valla ben buraya gelmeyecektim ama bir anda kendimi burada buldum" dedi. 

Hastalığıyla hayranlarını korkutmuştu! Müjde Uzman ilk kez tv100'e konuştu! İşte sağlık durumu - Resim : 4

"BÜYÜTÜLDÜĞÜ KADAR BİR DURUM YOK"

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı tükenmişlik sendorumu ile ilgili soru sorulması üzerine Uzman, "İyi olmak için sevdiğim arkadaşlarımla bir araya geliyorum. Büyütüldüğü kadar bir durum yok. Açıklamaya yaptım ama anlamak isteyen anladı. Bazen ben de herkes gibi sıkıntı yaşıyorum. Geçecek" açıklamalarında bulundu.

Hastalığıyla hayranlarını korkutmuştu! Müjde Uzman ilk kez tv100'e konuştu! İşte sağlık durumu - Resim : 5