Havalar ısındı Türkiye'nin dört bir yanından ondan fırlamaya başladı! Bu kez Bingöl'de ortaya çıktılar... Ölümcül danslarını yapıp sonra gözden kayboldular

Havaların ısınması ile dört bir yandan onlardan fırlamaya başladı. Bu kez Bingöl'ün merkeze bağlı bir köyünde ortaya çıkan korkutucu ve vahşi canlılar ölümcül danslarını yapıp sonra gözden kayboldular.

Havaların ısınması ile beraber dört bir yandan onlar fırlamaya başladı. Bu kez Bingöl'ün merkeze bağlı bir köyünde ortaya çıkan korkutucu canlılar anbean kayda alındı. Ölümcül danslarını yaparken kayda alınan korkutucu canlılar kısa süre içinde gözden kayboldu. 

DOĞANIN İÇİNDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Bingöl genelinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılanlar da görülmeye başlandı. Merkeze bağlı Topalan köyündeki bir besici, siyah yılanların dansını gördü. O anları kaydeden besici, yılanları gözden kaybolana kadar görüntüledi.

 

Havalar ısındı Türkiye'nin dört bir yanından ondan fırlamaya başladı! Bu kez Bingöl'de ortaya çıktılar... Ölümcül danslarını yapıp sonra gözden kayboldular - Resim : 1