Hayvan bir kenarda can çekişiyordu... Tam da açlıktan ölecekti, kemikleri sayılıyordu. Sonra müthiş bir şey oldu

Gittikleri bir ahırda onu can çekişirken gören bir grup hayvansever, hemen imdadına yetişti. Ayağa bile kalkamayacak kadar kötü halde olan canlı, sadece yavaş yavaş nefes alıyor ve gözlerini kırpabiliyordu. Tam da açlıktan ölmek üzereyken buldukları kemikleri sayılan atı, oradan kurtardılar ve sonra müthiş bir şey oldu.

Bir grup hayvansever, gittikleri bir ahırda gördükleri hayvan karşısında şaşkına döndüler. Samanların üzerine yatmış ve neredeyse tamamen hareketsiz bir attı. Uzun zamandır beslenmediği sayılan kemiklerinden belli olan zavallı at, tam da açlıktan ölmek üzereyken gelmişlerdi. 

SON HALİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Ayağa bile kalkamayacak kadar kötü halde olan zayıf at, sadece yavaş yavaş nefes alıyor ve gözlerini kırpabiliyordu. Hayvanseverler, onu oradan kurtardı ve müthiş bir şey yaptılar. Tüm bakımlarını yapıp beslediler. Gözü gibi baktıkları o kemikleri sayılan zayıf at, kısa sürede ilgi ve sevgiyle hayata geri döndü. Riddle isimli atın, sosyal medyada paylaşılan görüntülerini izleyenler, son halini görünce gözlerine inanamadı. Paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu.