Hayvanat bahçesinde giden adam, çitlerin arkasındaki canlıyla öyle bir iletişim kurdu ki görenler şaşırdı. "Erkekler sadece kadınlarla anlaşamıyor" dedirtti

Hayvanat bahçesine giden adam, çitlerin arkasında duran devasa canlıyı görünce ellerini iki yana açıp onun yanına doğru gitti ve kendi kendine bir sağa bir sola sallanmaya başladı. Canlıyla, adamın kurduğu iletişim herkesi hayrete düşürdü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere, pek çok kişiden "Erkekler sadece kadınlarla anlaşamıyor" şeklinde esprili yorumlar geldi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenleri hem güldürdü, hem şaşkına çevirdi. Hayvanat bahçesine giden adam, devasa boyuttaki devekuşuyla dans etmek isteyince ortaya bu eğlenceli görüntüler çıktı. Devasa canlıyı görünce ellerini iki yana açıp onun yanına doğru gitti ve kendi kendine bir sağa bir sola sallanmaya başladı. Devekuşu ise bir süre adamın ne yaptığını anlamaya çalıştı ve dizlerini kırıp adamla birlikte aynı hareketleri yaptı. 

"SADECE KADINLARLA ANLAŞAMIYORLAR"

O görüntüleri izleyenler gözlerine inanamadı. Binlerce kişinin izlediği eğlenceli video, adamın devekuşuyla iletişimi de dikkat çekti. Pek çok kişiden  "Erkekler sadece kadınlarla anlaşamıyor" şeklinde esprili yorumlar geldi.