Herkes tatilde... Normalde leş yerken karşımıza çıkan bir hayvan ilginç şekilde görüntülendi: Dünya umurunda değil

Leş yemesiyle tanıdığımız hayvanlar arasında yer alan sırtlanların bir özelliği daha insanları şaşırttı. Bir sırtlan, sırt üstü yüzdüğü sırada insanlar tarafından video kaydına alındı. Videoyu çeken kişi "Dünya umurunda olmadan yüzüyordu" dedi.

Doğanın en ürkütücü hayvanları arasında yer alan sırtlanlar zaman zaman insanları şaşırtmayı başarıyor. Sırtlanlar hakkında ilginç bir bilgi daha ortaya çıktı. 

Sırtlanlar genellikle çöpçülük alışkanlıklarıyla tanınırlar. Ama şaşırtıcı bir şekilde, sırtlanların iyi olduğu tek şey çöpçülük değil. İnanılmaz avcılar, ebeveynler ve hatta yüzücüler oluyorlar. 

Herkes tatilde... Normalde leş yerken karşımıza çıkan bir hayvan ilginç şekilde görüntülendi: Dünya umurunda değil - Resim : 1

SU İÇMEYE GELEBİLECEK BİR HAYVANI BEKLİYORDU 

Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkı'nın güneyinde ünlü bir su kaynağı olan Renoster Pan, bir dizi farklı tür tarafından ziyaret edilmektedir. Sabah saatlerinde, Lambert Fourie su birikintisinde su içmek için bir şeyler inebileceğini umarak dinleniyordu. Şans eseri içecek bir şey gelmedi ama bir sırtlan yüzmeye geldi. 

SIRT ÜSTÜ YÜZEREK SUYUN TADINI ÇIKARDI 

Videoyu çeken kişi şu ifadeleri kullandı: 

"İlk başta sırtlan tereddütlü göründü, sürekli omzunun üzerinden arkaya baktı. Sonunda yerleşti ve suya girdi. Önce yavaşça ama sonra daldı. büyük patlama."

"Gözlerime inanamadım, sırtlan ancak sırtüstü olarak tanımlanabilecek bir hareket yaptı. Dört pençesi de havada, dünyayı umursamadan yüzüyordu."