Hesaba itiraz eden 3 kadını darp etmişlerdi: O magandalar tutuklandı

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında yüksek gelen hesaba itiraz eden 3 kadını darp eden zanlılardan ikisi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. O mekan ise belediye ekipleri tarafından mühürlendi. Öte yandan, işletme sahibinin daha önce de bir DJ'yi silahla yaraladığı ortaya çıktı.

Hesaba itiraz eden 3 kadını darp etmişlerdi: O magandalar tutuklandı

3 kadını darp etmişlerdi. O magandalar tutuklandı, eğlence mekanı mühürlendi.

Beyoğlu’nda bir eğlence mekanına gelen 3 üniversite öğrencisi kadın, yan masadan gelen içkiyi kabul etmedi. Mekandan kalkmak isteyen kadınlar, yüksek gelen hesapla karşılaştı ve hesaba itiraz ettiler. Ancak işletme çalışanları tarafından darp edildiler.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen o anlar, sosyal medyada Türkiye’nin gündemine oturdu. Savcılık ve emniyet güçleri harekete geçti. Birçok suçtan sabıka kaydı bulunan ve gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si, olayla ilgili kasten yaralama ve cinsel taciz suçlarından nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Hakkında çok fazla şikayet bulunan mekan sahibinin, daha önce de bir DJ'yi silahla yaraladığı ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından “Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz! Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir” dedi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ise eğlence mekanının mühürlendiğini söyledi.