Hırsızı şikayet etmek için karakola gitmişti! Polislere ağza alınmayacak küfürler savurdu! Ünlü oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi!

Yalı Çapkını ve Yargı dizisinde rol alan oyuncu Mustafa Durna, yolda yürüdüğü sırada bir hırsızın telefonunu çaldığını fark etti. Bunun üzerine Durna şikayetçi olmak için karakola gitti. Emniyet güçleri aşırı alkollü olduğunu belirlediği oyuncuya sözlerinin anlaşılmadığını, kendisine geldiğinde şikâyetçi olmak için gelebileceğini söyleyince Mustafa Durna ağza alınmayacak sözlerle polislere saldırdı. Polislerin şikâyetçi olması üzerine oyuncu hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Hırsızı şikayet etmek için karakola gitmişti! Polislere ağza alınmayacak küfürler savurdu! Ünlü oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi!

Sabah'ın haberine göre; olay geçtiğimiz Ağustos ayında Beyoğlu ilçesinde meydana geldi. Mustafa Durna, Taksim'de yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişi tarafından telefonu çalındı. Hırsız kaçarken telefonu elinden düşürünce oyuncu telefonunu alarak karakola gitti.

Hırsızı şikayet etmek için karakola gitmişti! Polislere ağza alınmayacak küfürler savurdu! Ünlü oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi! - Resim : 1

HIRSIZLIĞA UĞRADINI SÖYLEDİ

Karakolda polislere yürüdüğü sırada bir şahısın telefonunu çaldığını ancak düşürdüğünü yine de şikâyetçi olduğunu belirti..

Hırsızı şikayet etmek için karakola gitmişti! Polislere ağza alınmayacak küfürler savurdu! Ünlü oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi! - Resim : 2

POLİSLER ALKOLLÜ OLDUĞUNU FARK ETTİ

Polis ekipleri olayın nerede olduğunu sorduğunda oyuncunun ayakta duramayacak şekilde alkollü olduğunu fark ederek sözlerinin anlaşılmadığını ve dilerse kendisine geldiğinde detaylı ifade vereceğini söylediler. Ancak iddiaya göre Durna, polisleri dinlemeyerek konuşmaya devam etti.

KÜFÜRLER SAVURDU

Emniyet güçlerinin kendisini dinlemek istemediğini düşünen Mustafa Durna yine iddiaya göre, 'Ben alkollü olabilirim ama ben sizi si..ceğim, ben si..mezsem savcıya yaptıracağım, a..çocukları' şeklinde ağır küfürler savurmaya başladı.

Hırsızı şikayet etmek için karakola gitmişti! Polislere ağza alınmayacak küfürler savurdu! Ünlü oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi! - Resim : 3

POLİSLER ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Polisler alkollü oyuncuyu etkisiz hale getirerek önce hastaneye götürdü ardından şikayetçi olmak için tekrar karakola getirdi.

Hırsızı şikayet etmek için karakola gitmişti! Polislere ağza alınmayacak küfürler savurdu! Ünlü oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi! - Resim : 4

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis memurlarının şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan oyuncu alkolün etkisinde olduğu için küfür ettiğini pişman olduğunu söyledi.

Hırsızı şikayet etmek için karakola gitmişti! Polislere ağza alınmayacak küfürler savurdu! Ünlü oyuncuya 2 yıla kadar hapis istemi! - Resim : 5