Hırvatistan- Polonya maçında gol yağmuru! Fenerbahçeli Livakovic ve Szymanski maça damga vurdu!

UEFA Uluslar Ligi’nde Polonya ile Hırvatistan 3-3 berabere kaldı. Müsabakada Fenerbahçeli Szymanski, Polonya formasıyla gol atarken Hırvatistan forması giyen Livakovic ise gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Hırvatistan- Polonya maçında gol yağmuru! Fenerbahçeli Livakovic ve Szymanski maça damga vurdu!

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup 4. hafta maçında Polonya, Hırvatistan'ı ağırladı. Fenerbahçe’de forma giyen Sebastian Szymanski Polonya’da, Dominik Livakovic ile Hırvatistan’da maça ilk 11’de başladı.

İLK YARIDA 5 GOL

Gol düellosu şeklinde geçen maçta Polonya 5. dakikada Zielinski'nin golüyle 1-0 öne geçerken, konuk ekip Hırvatistan 19 ve 26. dakikalar arası Borna Sosa, Petar Susic ve Baturina ile 3 gol buldu ve maçta skor 3-1 oldu.

Hırvatistan- Polonya maçında gol yağmuru! Fenerbahçeli Livakovic ve Szymanski maça damga vurdu! - Resim : 1

Polonya, 45. dakikada Nicola Zalewski'nin golüyle farkı bire indirirken, karşılaşmanın ilk yarısı 3-2 Hırvatistan üstünlüğüyle geçildi.

SZYMANSKI BERABERLİK GOLÜNÜ ATTI

Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda sahneye Szymanski çıktı. 25 yaşındaki orta saha, Robert Lewandowski'den aldığı topla ceza yayı içinden çektiği şutla topu filelerle buluşturdu ve skor 3-3 oldu.

Hırvatistan- Polonya maçında gol yağmuru! Fenerbahçeli Livakovic ve Szymanski maça damga vurdu! - Resim : 2

LIVAKOVIC KIZARDI

Müsabakanın 76. dakikasında kalesinden açılan Livakovic, Lewandowski'ye yaptığı sert müdahale sonrası hakem Alejandro Hernandez tarafından kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi.

Hırvatistan- Polonya maçında gol yağmuru! Fenerbahçeli Livakovic ve Szymanski maça damga vurdu! - Resim : 3

Kalan bölümde başka gol olmazken taraflar sahadan 3-3'lük skorla birer puanla ayrıldı. Hırvatistan bu sonuçla puanını 7'ye yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu. Polonya ise 4 puanla haftayı üçüncü sırada tamamladı. Grubun diğer maçında İskoçya ile Portekiz golsüz berabere kaldı. Ligin 5. haftasında 15 Kasım Cuma günü Polonya, Portekiz deplasmanına gidecek. Hırvatlar ise İskoçya'ya konuk olacak.