Hüseyin Yücel'den Okan Buruk'a flaş sözler: “Biz ağlamıyoruz”

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Kayserispor maçı sonrasında konuştu. Hüseyin Yücel, Okan Buruk için, “Biz ağlamıyoruz” dedi.

Hüseyin Yücel'den Okan Buruk'a flaş sözler: “Biz ağlamıyoruz”

Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasında konuk olduğu Kayserispor’u 3-0 mağlup eden Beşiktaş’ta İkinci Başkan Hüseyin Yücel açıklamalarda bulundu.

“2 NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ”

Karşılaşmada 2 penaltılarının verilmediğini söyleyen Hüseyin Yücel, “Beşiktaş Kulübü olarak hem hakemi, hem rakibi yenmek zorunda değiliz! Çok net 2 penaltımız verilmedi. Orta hakem atladı, VAR nasıl atladı? Madem ekran başında uyuyorlar... Kayserispor'un penaltısını iptal ettiler ama Ciro Immobile'nin penaltısını nasıl vermediler? Maç 2-0, maçın sonu geldi ortalığı karıştırmayalım düşüncesindeydiler sanırım." ifadelerini kullandı.

“HAKEMİ TEHDİT NE DEMEK?”

Hakemlerin tehdit altında bırakılmaması gerektiğini söyleyen Hüseyin Yücel şu sözlerle devam etti:

“Hakemleri töhmet altında bırakmayın, baskı yapmayın! Hakemi tehdit ne demek? Bunlar olursa biri, spor yorumcusunu vurur! Başkası, başka şeyler yapar. Spor adamlarının dikkat etmesi lazım. Zemini biz hazırlıyoruz, sonra hastanelere geçmiş olsun ziyaretine gidiyoruz. Rakiplerimize söylüyorum, tüm futbol camiasına söylüyorum... Hakemleri baskı altında bırakacak sözler söylemeyelim."

“BİZ AĞLAMIYORUZ”

Kendilerinin fikstürden dolayı ağlamadığını söyleyen Hüseyin Yücel şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Fikstür sözleri trajikomik. Puan kaybından sonra fikstür polemiği klasik oldu. Özellikle Beşiktaş bu yıl çok ciddi bir dezavantajlı konumda. Biz çıkıp ağlamıyoruz! Teknik heyet ve futbolcular bu işi yapmak için para alıyor. Fikstür yoğunsa UEFA Avrupa Ligi'ne çıkmasınlar, Türkiye Kupası'na PAF takım ile çıksınlar. Süper Lig'e odaklansınlar. Burada ağlamak için kimse iş yapmıyor! Herkes işini doğru yapsın!"