İbrahim Hatipoğlu'ndan olay Mourinho sözleri! “Kendi takımını kaçırıyor”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu kazandıkları derbi sonrasında Jose Mourinho hakkında konuştu. İbrahim Hatipoğlu, “Kendi takımıyla ilgili detayları kaçırıyor” dedi.

İbrahim Hatipoğlu'ndan olay Mourinho sözleri! “Kendi takımını kaçırıyor”

Trendyol Süper Lig’in altıncı haftasında konuk olduğu Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Galatasaray’da Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Radyospor’a, Jose Mourinho hakkında açıklama yaptı.

“KENDİ TAKIMINI KAÇIRIYOR”

İbrahim Hatipoğlu yaptığı açıklamada hakemlere ve rakiplerine yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle kendi takımını kaçırdığını söyledi.

İşte İbrahim Hatipoğlu’nun yaptığı o açıklama:

“Fenerbahçe Galatasaray derbileri dünyanın çok ilgisini çeken, milyonlarca insanın, tüm futbol dünyasının takip ettiği bir derbi. İşin içinde Mourinho olunca yabancı basının daha çok ilgisini çekti. Özellikle İtalya’da. Biliyorsunuz son Roma macerasından sonra ciddi eleştiriler aldı. Benzer şeyler Türkiye’de de olunca onlarda oldukça ilgiyle takip ediyorlar. Aslında Roma’da ki serüveninin bir benzerini Türkiye’de yaşıyor. Rakibe, hakemlere her türlü eleştirilerini dışarıya yöneltirken bence kendi takımıyla ilgili detayları kaçırıyor.”