İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan A Milli Takım'a destek: Zerzevan Kalesi'nden çekilen özel klibi paylaştı

Tüm Türkiye nefesini tuttu ve saat 22:00'deki Türkiye-Hollanda maçını bekliyor. A Milli Takım'a bir destek de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda millilere başarılar dileyerek Zerzevan Kalesi'nden çekilen özel videoyu paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçına hazırlık heyecanını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bakan Yerlikaya, X hesabından Türkiye'nin milli futbol takımının bu akşam Hollanda ile karşılaşacağı maç öncesinde özel bir mesaj paylaştı.

ZERZEVAN KALESİ'NDE TOP OYNAYAN ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ

Bakan Yerlikaya, paylaşımında Çınar ilçesindeki tarihi Zerzevan Kalesi'nde çekilen bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Videoda, milli takımın başarısı için dua eden ve ay-yıldızlı bayraklarla destek veren çocuklar top oynarken görülüyor. Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bu akşam Avrupa Şampiyonası Yarı Final yolunda rakibimiz Hollanda. Biz, #BizimÇocuklar’a sonuna kadar güveniyoruz. Zerzevan’da top oynayan çocuklarımızın da; dünyanın dört bir yanında kalbi ay-yıldız atan milyonların da duaları sizlerle. Haydi vurduğunuz gol, yolun sonu final olsun."

MİLLİ TAKIM HEYECANI SOSYAL MEDYAYI SARDI

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve milli takımın maç öncesindeki motivasyonunu artırdı. Türkiye'nin futbolseverleri, Zerzevan Kalesi'nde çekilen bu özel video ile milli takıma olan desteklerini bir kez daha gösterdi.