İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan o iddiaya yanıt: Alçakça bir yalan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin "çöp poşetli sevk'ine ilişkin soruşturma açıldığı iddiaları ile ilgili olarak, "Bu iddialar alçakça bir yalandır! Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan o iddiaya yanıt: Alçakça bir yalan

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerin tamamlanmasının ardından üzerine çöp poşeti geçirilmiş halde Emniyet Müdürlüğü binasından çıkarılmıştı.

Görüntüler ses getirirken bu sevk ediliş nedeniyle polisler hakkında soruşturma başlatıldığı iddiaları ortaya atıldı.

"ALÇAKÇA BİR YALAN"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili açıklamada bulunarak söz konusu iddiaları yalanladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyet'ten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır!

Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan o iddiaya yanıt: Alçakça bir yalan - Resim : 1