İki çocuk annesi kadın kocası tarafından katletildi

Erkek şiddeti bitmiyor, durdurulamıyor. Kadın cinayetlerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Yine bir erkek, boşanma aşamasında olduğu iki çocuk annesi karısını sokak ortasında katletti.

İki çocuk annesi kadın kocası tarafından katletildi

Takip eden boşanma aşamasındaki kocasıydı. Katili de o. Kadın cinayetlerinin son kurbanı İstanbul Pendik’te yaşayan 46 yaşındaki Safiye Bıçak oldu. İki çocuk annesi, geçimsizlik yaşadığı eşi Vedat Bıçak ile yolları ayırmaya karar verdi. Yaklaşık 2 ay önce Vedat Bıçak, eşi ve çocuklarının yaşadığı apartmanın üst katındaki annesine yerleşti. Ancak iddiaya göre, sık sık Safiye Bıçak’ın karşısına çıkmaya, tehdit etmeye devam etti.

Karısını katletmeye karar veren Vedat Bıçak, olay günü de Safiye Bıçak’ı takip etti. Kadın, çöp atmak için konteynere yaklaştığı sırada ortaya çıktı katili. Sırtından tabancasını çıkardı ve sonra peş peşe ateşlemeye başladı. Kurşunların hedefi olan iki çocuk annesi olay yerinde yaşamını yitirdi. Vedat Bıçak, saldırının ardından kaçtı. İhbar üzerine gelen polis, yakalanması için çalışma başlattı. “Katil koca” her yerde aranıyor.