İklim krizi bu kez kendini Denizli'de gösterdi! Dallarında meyvesi olan ağaç yeniden çiçek açtı

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesinde bulunan bir elma ağacı dallarında meyve varken çiçek açtı. İklim krizinin her geçen gün daha da ciddi bir hal aldığı ülkemizde iklim krizi bu kez kendini Denizli'de gösterdi. Dalları meyve dolu ağacı olduğu halde yeniden çiçek açan ağacı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İklim krizi bu kez kendini Denizli'de gösterdi! Dallarında meyvesi olan ağaç yeniden çiçek açtı

Denizli'nin Yavas ilçesine Nikfer Mahallesinde bulunan bir elma ağacı dallarında meyvesi varken ikinci kez çiçek açtı. Elma agacının dallarındaki manzarayı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

DALLARI MEYVE DOLUYKEN ÇİÇEK AÇTI

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi dolayısıyla Denizli’nin Tavas ilçesi Nikfer Mahallesinde Mehmet Sinan Günay’ın evinin bahçesindeki Elma ağacı dallarında  meyveleri varken tekrar çiçek açtı. Eylül ayında ağacın çiçek açtığını gören vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı.

Ağacın Eylül ayında tekrar çiçek açtığını gören Mehmet Sinan Günay , “Bu mevsimde elma ağacının çiçek açtığını ilk defa gördüm. Dallarında meyveleri varken tekrar çiçek açtı. Normalde bu aylarda elmaların hasat dönemi başlar. Bu durum karşısında çok şaşırdık” ifadelerini kullandı.

 

İklim krizi bu kez kendini Denizli'de gösterdi! Dallarında meyvesi olan ağaç yeniden çiçek açtı - Resim : 1