İlk tv100 duyurmuştu! Cennet ailesi konteyner evine kavuştu, gözyaşlarına hakim olamadı

Depremde evlerini kaybeden Kahramanmaraşlı Güneş ailesi konteyner ev isteğinde bulunmuştu. Ailenin bu isteğini ilk duyuran tv100 olmuştu. Yardım çığlığı gerekli yerlere ulaştı ve aile 50 günün sonunda konteynerine kavuştu.

tv100 muhabiri Halil Sadri Yılmaz'ın haberine göre Kahramanmaraş'ta 8 çocuklu Cennet ailesinin konteyner isteğini ilk duyuran tv100 olmuştu. Depremzede ailenin dileği günler sonra yerine geldi. Ailenin yardım feryadını duyan iş insanları, konteyner temin ederek aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturdu.  Hayırsever iş insanları Tuncay Erdoğan ve Ali Atasoy, Cennet ailesine yardım elini uzattı. İş insanları Erdoğan ve Atasoy aileye konteynerın yanında ev eşyası da gönderdi.

"ÇOK DUYGULUYUM ŞU ANDA KONUŞAMIYORUM"
Cennet Güneş "Sesimi buradan kim duyduysa büyük abilerime çok teşekkür ederim, Allah razı olsun beni gördüler. Bizi sıcak bir yuvaya kavuşturdunuz. Bu çocuklarımı kurtardınız yağmurda çamurda çok emeğiniz geçti bize hakkınızı helal edin.Bu konuda gerçekten birçok insanın emeği var. Özellikle tv100 ekibine sesimizi duyuran kameraman arkadaşlarımıza Halil kardeşime yani çok duyguluyum şu anda konuşamıyorum" ifadelerini kullandı. Güneş, konteyner kurulumu sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.