İmama tabureyle saldırdı! Cemaatin karşılığı vantilatörle oldu: Yakalanınca işin aslı ortaya çıktı

Manisa'da camide akşam namazı sırasında bir kişi, imama plastik tabureyle saldırdı. Cemaat ise saldırganı vantilatör ve tabure darbeleriyle uzaklaştırdı. Camiden kaçan kişi kısa sürede gözaltına alındı. Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen şahıs akıl hastanesine sevk edildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Tokuçzade Camii'nde akşam namazı kıldıran cami imamı N.Y., namaz sırasında arkadan gelen M.K. (35) isimli şahıs tarafından saldırıya uğradı.

CEMAAT VANTİLATÖRLE KARŞILIK VERDİ

Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen M.K., plastik tabure ile imam N.Y.'nin kafasına vurmaya başladı. İmam N.Y. kendisini darbelere karşı korumaya çalışırken, cami cemaati de vantilatör ve taburelerle saldırgan şahsa vurdu.

İmama tabureyle saldırdı! Cemaatin karşılığı vantilatörle oldu: Yakalanınca işin aslı ortaya çıktı - Resim : 1

GÖZALTINA ALINDI

Üzerine gelen cemaati gören M.K. koşarak camiden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtları üzerinden M.K.'ya ulaşarak gözaltına aldı.

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

M.K., emniyetteki sorgusunun ardından Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

İmama tabureyle saldırdı! Cemaatin karşılığı vantilatörle oldu: Yakalanınca işin aslı ortaya çıktı - Resim : 2

"ÜÇÜNCÜ REKATTA HOCA NAMAZI BOZDU"

Olay sırasında camide olan Mehmet Cesur, saldırgan şahsın akıl sağlığının yerinde olmadığını belirterek, "Akşam namazı kılıyorduk, önce öksürdü, sonra ağzından küfür çıktı. Akşam namazının ikinci rekatını kılıyorduk, hocanın arkasından biri tabure ile yavaşça vurdu. Üçüncü rekatta sert vurmaya başlayınca hoca namazı bozdu. Biz de kalkıp müdahale ettik ama kaçtı" dedi.