İmamoğlu-Özgür Özel iddiasıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li bir yöneticinin kendisine "Özgür Özel'in yerine Ekrem İmamoğlu'nu getirelim" önerisinde bulunduğu iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada "Bu tartışmaların içine girmek istemiyorum. Bayramda Ekrem Bey ile sadece bayramlaştık. Bu kulisler nereden ve nasıl çıkıyor anlamıyorum" dedi. İmamoğlu ise Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeye gösterilen ilgiyi hayretle izlediğini belirterek, "Bu tür tartışmalar CHP'yi rahatsız ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu-Özgür Özel iddiasıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li bir yöneticinin kendisine "Özgür Özel'in yerine Ekrem İmamoğlu'nu getirelim" önerisinde bulunduğu iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

KILIÇDAROĞLU İDDİAYI YALANLADI
Sözcü yazarı Aytunç Erkin'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu tartışmaların içine girmek istemiyorum Aytunç Bey. Evet, Ekrem Bey’le bayramda konuştuk ve bayramlaştık. O kadardı. Bu kulisler nereden ve nasıl çıkıyor anlamakta güçlük çekiyorum" ifadelerini kullandı.

"DELİ SAÇMASI BUNLAR"
Erkin'in aktardığına göre, İmamoğlu cenahı da, “26 Haziran’da bir yemek var diye uydurdular. Delinin biri kuyuya taş attı ve tartışma yaşanıyor. Bir de İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ittifakı diye bir şey uydurdular. Şurası çok net: İmamoğlu, İBB Başkanı; Özgür Özel de genel başkan ve bu böyle devam eder. Deli saçması bunlar" dedi.

"BU YEMEĞE OLAN İLGİYİ HAYRETLE İZLİYORUM"
İmamoğlu dün Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeyle ilgili de, “Bu yemeğe olan ilgiyi hayretle izliyorum. Biz önceki dönem genel başkanımız ile buluşuruz, buluşacağız. Bunun böyle bir olaya dönüşmesi CHP’yi rahatsız ediyor. Biz hem genel başkanımız Özgür Özel ile hem de önceki dönem genel başkanlarımız ile görüşürüz. Bence gerçekten merak edilmesi gereken bizim buluşacağımız yemek değil de vatandaşlarımızın, toplumumuzun yemeklerinde ne yiyemediği. Yani ekonomi diye düşünüyorum” demişti.