İngiliz devi, Fenerbahçe'nin 30 milyon euro istediği yıldız için devreye girdi. Moreno hamlesinin nedeni belli oldu

İngiliz devleri arasında yer alan Manchester United'ın Fenerbahçe'nin 30 milyon euro talep ettiği yıldız futbolcunu transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi. Fenerbahçe'nin sol bek Moreno hamlesinin nedeni de bu sayede belli oldu.

İngiliz devi, Fenerbahçe'nin 30 milyon euro istediği yıldız için devreye girdi. Moreno hamlesinin nedeni belli oldu

Süper Lig'de bu sezon transfer oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor... Takımlar, ellerindeki iyi oyuncuları tutmak istiyor ancak Fenerbahçe'deki bazı oyuncular için ısrar büyük. 

O oyunculardan biri de geçtiğimiz sezonun yıldızı Ferdi Kadıoğlu... Sol bek pozisyonunda kendisini bulan Ferdi'ye Avrupa devlerinden teklif yağıyor. 

SON OLARAK İNGİLİZ DEVİ DEVREYE GİRDİ

Ferdi için Dortmund'dan sonra İngiliz devi Manchester United da devreye girdi. SportsMole UK'nın haberine göre Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için Fenerbahçe'ye teklif yapacak. İngiliz devi, Fenerbahçe'nin 30 milyon euro istediği yıldız için devreye girdi. Moreno hamlesinin nedeni belli oldu - Resim : 1

30 MİLYON EURODAN AŞAĞISINI İSTEMİYOR

Başkan Ali Koç ve Ferdi Kadıoğlu'nun temsilcilerinin ortak görüşü "30 milyon euro bonservis ve bir sonraki satıştan pay..." Ferdi de bu şartların karşılanmaması durumunda Fenerbahçe'de kalmak istiyor. İngiliz devi, Fenerbahçe'nin 30 milyon euro istediği yıldız için devreye girdi. Moreno hamlesinin nedeni belli oldu - Resim : 2

Ferdi'nin Fenerbahçe'ye olan bu bağı ve sevgisi de taraftarlarca ayrıyetten takdir ediliyor. 

HER İHTİMALE KARŞI MORENO

Bek konusunda herhangi bir sorunu olmayan Fenerbahçe hakkında Moreno haberlerinin ortaya atılması şaşkınlığa neden olmuştu. Son olarak "Alberto Moreno, Villarreal'den ayrılarak Türkiye'ye gidiyor. Bek, sarı takımdaki beş sezonluk serüvenini sonlandırıyor ve Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'sine imza atmaya çok yakın" diye bir haber dolaşıma girdi. 

İngiliz devi, Fenerbahçe'nin 30 milyon euro istediği yıldız için devreye girdi. Moreno hamlesinin nedeni belli oldu - Resim : 3

İşte bu Moreno söylentisinin, Ferdi'ye gelen tekliflerle ilgili olabileceği ifade edildi. Öte yandan İngiliz devi Manchester United'in Ferdi için Avrupa Şampiyonası'ndan sonra resmi teklif yapabileceği konuşuluyor.