İngilizler karar mı değiştirdi? Göztepe’de Mateusz Lis belirsizliği!

Trendyol Süper Lig’in yeni takımı Göztepe’de kaleci Mateusz Lis’in durumu belirsizliğini koruyor. Mateusz Lis transferinde şu ana kadar önceliği Göztepe'ye veren İngiliz yetkililerin gelen teklifler sonrası karar değiştirdiği öne sürüldü.

İngilizler karar mı değiştirdi? Göztepe’de Mateusz Lis belirsizliği!

Bu sezon Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek olan Göztepe’nin geçen sezon Sport Republic şirketinin yönettiği Southampton'dan kiraladığı kaleci Mateusz Lis gösterdiği performansla takımın lige çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu.

MATEUSZ LIS'E TEKLİFLER VAR

Göztepe Lis’i kadrosuna katmak isterken belirsiz bir süreç yaşanıyor. Polonyalı eldivene Avrupa'dan çok iyi teklifler geldiği bildirildi. Henüz Göztepe ile sözleşme imzalamayan Mateusz Lis için Southampton'ın kapısını çalan kulüplerin hatırı sayılır bonservis bedelleri önerdiği açıklandı.

İngilizler karar mı değiştirdi? Göztepe’de Mateusz Lis belirsizliği! - Resim : 1

TRANSFERDE KARAR DEĞİŞTİRDİLER

Mateusz Lis transferinde şu ana kadar önceliği Göztepe'ye veren İngiliz yetkililerin tekliflerin ardından karar değiştirdiği iddia edildi. Geçen sezon Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesinde büyük rol oynayan 27 yaşındaki kalecinin sarı-kırmızılılarda mutlu olduğu ancak Avrupa alternatiflerini de düşündüğü kaydedildi. Lis geçen sezon Göztepe ile 31 lig maçına çıkmıştı.