İran'a saldırı nasıl olacak? İsrail'den korkutan açıklama

İran'ın füze saldırısına İsrail'in de misilleme kararı vermesinin ardından İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'tan yeni bir açıklama geldi. Yapacakları saldırı hakkında bilgi veren bakan, misillemenin nasıl olduğunu İran'ın anlayamayacağını öne sürdü.

İran'a saldırı nasıl olacak? İsrail'den korkutan açıklama

İsrail’in İran’ın füze saldırısına karşı misilleme yapma kararı alması dünyayı tedirgin ederken saldırının nasıl olacağıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı.

"NASIL OLDUĞUNU ANLAMAYACAK"

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'in İran'a yönelik saldırısının “ölümcül, hassas ve özellikle şaşırtıcı” olacağını söyledi. Gallant, İran'ın “ne olduğunu ya da nasıl olduğunu anlamayacağını” belirterek İran’ın füze saldırısında “başarısız” olduğunu ifade etti.

"İRAN'IN SALDIRISI ZARAR VERMEDİ"

İran saldırısında İsrail Hava Kuvvetleri’ne ait pistlerin ve uçakların zarar görmediğini aktaran Gallant, saldırıda hiçbir asker ya da sivilin de zarar görmediğini vurguladı. İsrail yönetiminin İran'a yönelik saldırı konusunda hemfikir olduğunu belirten Gallant, “Tüm emir komuta zinciri aynı hizada ve bu konuya odaklanmış durumda” dedi.