İslam Memiş'ten 2 bin 470 dolar seviyelerine inen altınla ilgili flaş uyarı. Bir anda olacak

tv100.com yazarı ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons fiyatı 2 bin 470 dolar seviyelerine inen altınla ilgili vatandaşlara flaş bir uyarıda bulundu. Bir anda yükselişe geçeceği tahmin ediliyor.

İslam Memiş'ten 2 bin 470 dolar seviyelerine inen altınla ilgili flaş uyarı. Bir anda olacak

tv100.com yazarı ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın konusunda merakı devam edenv atandaşlara ons altın fiyatı üzerinden dikkat çeken bir uyarıda bulundu. 

"BİR ANDA YÜKSELİŞE GEÇECEK" 

Altın yatırımcıları için ONS altın grafiğini analiz eden Memiş, 2 bin 470 dolar seviyelerinden sonra ise bir yükseliş trendinin başlayabileceğini öngörüyor. Alım fırsatlarının doğru değerlendirilmesinin ardından ONS altının Ekim sonu ve Kasım başı gibi yükselişe geçmesi bekleniyor. 2 bin 600 dolar seviyelerini zorlayacak olan ONS altın için İslam Memiş, açıklamalarında şunlara yer verdi:

“Gram altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ONS altının 2 bin 500 dolar altında olmasını fırsat bilebilir. Jeopolitik bir sürprizin meydana gelmemesi halinde 2 bin 600 dolar seviyeleri Ekim ayı sonları ile Kasım ayı başlarında görülecek. Bunun arkasından 3 bin dolar bandına kadar ONS altın yükselişi bekliyoruz. Ancak bundan önce alt destek seviyesinin yerine getirilmesi şartı bulunuyor.”

GRAM ALTINDA ALIM ZAMANI 

Altın borcu olanlar, yatırım yapmak isteyenler ve düğünler için altın alacak olan vatandaşlara İslam Memiş, bu haftanın alım için en iyi fırsat olduğunu açıkladı. ONS altındaki düşüşün doğrudan gram altın fiyatlarını etkileyeceğini ifade eden Memiş, 2 bin 500 dolar üstüne çıkana kadar altın alışı için iyi bir zaman olduğunu vurguluyor. Ardından ONS altının 3 bin dolar seviyelerine kadar ulaşması bekleniyor. Son olarak gram altın serbest piyasalarda 2 bin 850 TL bandında işlem görüyor.