İslam Memiş'ten gram altında 2 bin 880 TL açıklaması! Eylül zirvesini verdi

Para Piyasaları Uzmanı ve tv100.com yazarı İslam Memiş, eylül ayı için gram altında beklenen zirve hakkında açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş'ten gram altında 2 bin 880 TL açıklaması! Eylül zirvesini verdi

Eylül ayına girmemizle birlikte piyasaların yeni hareketlilikleri de gündem olmaya devam ediyor. Vatandaşların gözünü çevirdiği altında ise son haftalarda ciddi bir oynama var. 

Para Piyasaları Uzmanı ve tv100.com yazarı İslam Memiş bu ay içerisinde gram altında beklenen zirve hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Gram altın için 2 bin 880 TL açıklamasında bulunan Memiş, şunları aktardı: 

"33.91 lira seviyesinden dolar alan yine zarar etmez. Benim nazarımda dolarda Euro'nun, altının, veya gümüşün düşüşünü bekleyenler bana göre şanslı. Biz dolarda beklemeye devam ediyoruz. Peki Eylül ayında neyi bekliyoruz. Eylül ayındaki zirve noktası 2 bin 880 lira seviyesiyle bakın burayı beklemeye devam. Eylül ayındaki rekor seviyemiz 2 bin 880 gram altın TL fiyatı ancak ons altın tarafında öngördüğümüz bu düşüşlerle birlikte 2 bin 750-2 bin 800 lira seviyesi arasında gram altın yatırımcısı alım yapabilir ama şu anda ons altın tarafındaki bu tuzak fiyatlamaları karşı temkinli beklemeye devam ediyoruz. Sakince izlemeye devam ediyoruz."