İsmail Kartal, İstanbulspor maçı öncesi konuştu: “Şampiyon takım olarak oynayıp kazanmak istiyoruz”

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, İstanbulspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Gerçek şampiyonunu kim olduğunun farkındalar. Şampiyon takım olarak oynayıp kazanmak istiyoruz. Şampiyon olarak bu akşam burada sezonu kapatabiliriz diye düşünüyorum” dedi.

İsmail Kartal, İstanbulspor maçı öncesi konuştu:  “Şampiyon takım olarak oynayıp kazanmak istiyoruz”

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.hafta maçında İstanbulspor’u ağırlıyor. Fenerbahçe, İstanbulspor’u yenmesi, Galatasaray’ın yenilmesi durumunda ligde şampiyon olacak.

Bu kritik maç öncesi teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluş BeIN Sports’a konuşan Kartal, “Kendi taraftarımızın önünde şampiyon takım olarak, iyi futbol oynayarak, rakibimizin maçını bekleyip sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Ali Sami Yen’den, Trabzon'dan nasıl çıktığımızı herkes gördü. Gerçek şampiyonunu kim olduğunun farkındalar. Şampiyon takım olarak oynayıp kazanmak istiyoruz. Şampiyon olarak bu akşam burada sezonu kapatabiliriz diye düşünüyorum" dedi.

"İYİ FUTBOL OYNAYARAK SEZONU BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Kartal, "Taraftarımızı da mutlu etmek için iyi mücadele etmemiz gerekiyor. İyi futbol oynayarak sezonu bitirmek istiyoruz." diye konuştu.