İsmail Özdemir'den tv100'e özel demeç: MHP’yi ve Ülkücü Hareketi suçlayanlar mahcup olacaklar

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Sinan Ateş davasına ilişkin tv100'e özel verdiği demeçte "Dava bugün başladı, sonuna kadar gidilsin. Katil kim ya da kimler araştırılsın. Biz mahkemeye yasal bir hakkımızla ilgili başvuruda bulunduk mahkemede kendi takdir hakkını kullandı bu doğal bir durumdur. Gerçekler ortaya çıktıkça MHP’yi ve Ülkücü Hareketi suçlayanlar mahcup olacaklar." dedi.

tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Türkiye Adalet Araştırmaları Merkezi'nin Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem İstanbul Milletvekili Avukat Turan Aydoğan, Gürkan Hacır’la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Ülkü Ocakları’nın eski genel başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması programda masaya yatırıldı.

"ÜLKÜCÜ HAREKETİ SUÇLAYANLAR MAHÇUP OLACAKLAR"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sinan Ateş davasına ilişkin Sinan Burhan’a demeç verdi. Özdemir demecinde “Dava bugün başladı, sonuna kadar gidilsin. Katil kim ya da kimler araştırılsın. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Bizim herhangi bir çekincemiz, korkumuz söz konusu değil. Gerçekler ortaya çıktıkça MHP’yi ve Ülkücü Hareketi suçlayanlar mahcup olacaklar. Biz mahkemeye yasal bir hakkımızla ilgili başvuruda bulunduk mahkemede kendi takdir hakkını kullandı bu doğal bir durumdur.” İfadelerini kullandı.