Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 9 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, milli takımlar için verilen araya kötü girdi.
Sarı-lacivertli kulüp, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray’ı kupanın dışına itmeyi hedefliyor. Fenerbahçe ise ligde, kalan maçlarını kazanarak Galatasaray’ın puan kaybetmesini istiyor.
Yeni sezonda da teknik direktör Jose Mourinho ile devam etmeyi planlayan Fenerbahçe’de gelecek sezonun kadro yapılanması başladı.
MOURINHO, EDIN DZEKO VE DUSAN TADIC'İ DÜŞÜNMÜYOR
İspanyol basınından AS’ın haberine göre Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Edin Dzeko ile Dusan Tadic'i gelecek sezonda planları arasında düşünmüyor. Bu nedenle 2 isim ile yolların ayrılması planlandığı belirtildi.
Transfermarkt’a göre piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen 39 yaşındaki Dzeko, bu sezon forma giydiği 43 maçta 19 gol atarken 7 de asist yaptı.
TADIC'İN PERFORMANSI
Transfermarkt’a göre piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösterilen 36 yaşındaki Tadic bu sezon forma giydiği 43 maçta 11 gol atarken 15 asist yaptı.