İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın küstah paylaşımına İmamoğlu'ndan bir tepki daha: "Beni niye etiketledi, düşünmeden edemiyorum"

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'yi hedef alarak yaptığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketlediği küstah paylaşımına İmamoğlu tepki göstererek, "Beni bu konuda niye etiketledi, düşünmeden edemiyorum. Bu manevralar enteresan" açıklamalarında bulundu.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın küstah paylaşımına İmamoğlu'ndan bir tepki daha: "Beni niye etiketledi, düşünmeden edemiyorum"

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, dün X hesabından yaptığı paylaşımda bir kez daha küstah ifadelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almıştı. Katz, paylaşımının sonunda ise "Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim." diyerek tweetinin sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi. 

İMAMOĞLU'NDAN CEVAP GECİKMEMİŞTİ

Katz’ın söz konusu paylaşımını alıntılayan İmamoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na edilen hakaretleri kabul etmediğini söyledi, “Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman” dedi.

"DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Seçimden önce terör örgütü adına biri konuşur, bizi över, 'Niye böyle dedi' diye anlatılır. İsrail Dışişleri Bakanı, yaptığı bir açıklamaya beni niye ekledi? Ben bunu anlayamadım. 5,5 yıldır buradayım ben tebrik etmeye bile gelmediler. Beni bu konuda niye etiketledi, düşünmeden edemiyorum. Bu manevralar enteresan" dedi.