İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan alçak paylaşım! Saddam Hüseyin üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız" sözleri sonrası sosyal medya hesabından küstah bir paylaşımda bulundu. Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Irak'ın idam edilen Cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin üzerinden tehdit etti.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan alçak paylaşım! Saddam Hüseyin üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti

İsrail, aylardır Filistin'de dünyanın gözleri önünde bir soykırım gerçekleştiriyor. On binlerce Gazzelinin hayatını kaybettiği işgal güçlerinin saldırılarında yüz binlerce yaralı var. Katliama en büyük tepkiyi ise her fırsatta Filistin'e sahip çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gösteriyor.

KÜSTAH PAYLAŞIM!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." sözlerinin ardından sık sık Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabı X üzerinden Erdoğan'ı tehdit eden küstah bir paylaşımda bulundu.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan alçak paylaşım! Saddam Hüseyin üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti - Resim : 1

ISRAEL KATZ'DAN YENİ ALÇAKLIK
Katz, Erdoğan'ın İsrail zulmüne yönelik sözlerinden rahatsız olarak bu kez Saddam Hüseyin üzerinden alçak ifadeler kullandı. Irak'ın idam edilen Cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını yan yana paylaşan İsrailli Bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi tehdit etti. Katz'ın bu sözleri büyük tepki çekti.