İsrail'in Lübnan'a saldırıları sürüyor! Sayda-sur Yolu ölüm yoluna döndü: tv100 bombalanan bölgede

İsrail Ordusu'nun Lübnan'ın geneline yönelik sistematik saldırıları tüm hızıyla devam ediyor. İsrail, Lübnan'ın Güneyi ile Kuzeyi arasındaki iletişimi kesmek amacıyla büyük öneme sahip olan Sayda-Sur yolunda hareket halindeki bir araca İnsansız Hava Aracıyla saldırdı. tv100 Muhabiri Sertaç Murat Koç bombalanan bölgede son durumu Osman Kenan Çapoğlu İle Başlıklar programında ekranlara getirdi.

İsrail Ordusu'nun Lübnan'ın geneline yönelik sistematik saldırıları tüm hızıyla devam ediyor. Başkent Beyrut olmak üzere Lübnan'ın doğusu, güneyi ve Kuzey'i de saldırılar altında.

tv100 EKİBİ BOMBOLANAN BÖLGEDE

İsrail, Lübnan'ın Güneyi ile Kuzeyi arasındaki iletişimi kesmek amacıyla büyük öneme sahip olan Sayda-Sur yolunda hareket halindeki bir araca İnsansız Hava Aracıyla saldırdı. tv100 Muhabiri Sertaç Murat Koç araç kullanılmaz hale geldiğini aktarırken, aracın içinde birinin olup olmadığının henüz bilinmediğini aktardı. Koç aynı zamanda araca yaklaşamadıklarını tekrar hedef alınması ihtimalinin olduğunu Osman Kenan Çapoğlu İle Başlıklar programında dile getirdi. 

"BU YOLDA HAREKET EDEN HER ŞEYE SALDIRIYORLAR

Muhabir Sertaç Murat Koç ifadelerine, "Biz de yaklaşamıyoruz tekrar hedef alınırız diye. İsrail bu yolda hareket eden her şeye saldırı gerçekleştiriyor. bizde kendimizi korumak için bazı önemler alıyoruz.