İsrailli bakanın küstah paylaşımına Altan Sancar'dan sert tepki: Ayağını denk al, haddini bil!

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili küstah paylaşımına gazeteci Altan Sancar "Ben AK Parti’yi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirebilirim, ben bu ülkenin vatandaşıyım. Ama sen kim oluyorsun? Sen bu hadsizliği yaparsan diyeceğim tek bir şey var; ayağını denk al! Başka söyleyecek bir şey yok. " sözleriyle tepki gösterdi.

tv100.com yazarı Fuat Uğur, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, gazeteci Altan Sancar, gazeteci Can Özçelik, akademisyen Prof. Dr. Deniz Tansi, CHP 27. Dönem İstanbul Milletvekili Av. Turan Aydoğan, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından İbranice, İngilizce ve Türkçe paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı küstah paylaşım programda masaya yatırıldı.

"AYAĞINI DENK AL, HADDİNİ BİL!"
Sancar, Katz'a "Sen İsrail’in Dışişleri Bakanı olabilirsin ama sen kimsin? Ben AK Parti’yi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirebilirim, ben bu ülkenin vatandaşıyım. Ama sen kim oluyorsun? Sen bu hadsizliği yaparsan diyeceğim tek bir şey var; ayağını denk al! Başka söyleyecek bir şey yok. Ayağını denk al, haddini bil! Bunun ötesinde kullanılabilecek tek bir cümle yok. Yapmak istediği şey provokasyon yaratmak. Amaç milli duyguları yükseltip, İsrail’in büyükelçiliğine yönelik protestolar, provokasyonlar yaratmak ve buradan mağduriyet yaratmak." sözleriyle tepki gösterdi.