İstanbul, Antalya, Adana, Kocaeli ve Mersin'e son kırmızı uyarı. Artık saatler kaldı. Geceleri gelecek, karabasan gibi gırtlağa çökecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul, Antalya, Adana, Kocaeli ve Mersin'e son kırmızı uyarı yapıldı. Kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre İstanbul, Antalya, Adana, Kocaeli ve Mersin'de Eyyam-ı Bahur'la birlikte geceleri nem oranı yükselecek. Nem karabasan gibi gırtlağımıza çökecek. Geceleri zor günler bizi bekliyor.

İstanbul, Antalya, Adana, Kocaeli ve Mersin'e son kırmızı uyarı. Artık saatler kaldı. Geceleri gelecek, karabasan gibi gırtlağa çökecek

Türkiye artık Eyyam-ı Bahur sıcaklarını karşılamaya hazırlanıyor. Meteoroloji uzmanlarının değerlendirmesine göre 3 Ağustos'ta başlayacak Eyyam-ı Bahur, 8 Ağustos'a kadar kentlerimizde etkisini gösterecek. 

SON KIRMIZI UYARI YAPILDI 

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul, Antalya, Adana, Kocaeli ve Mersin'e son kırmızı uyarı yapıldı. 

Kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre İstanbul, Antalya, Adana, Kocaeli ve Mersin'de Eyyam-ı Bahur'la birlikte geceleri nem oranı yükselecek. Nem karabasan gibi gırtlağımıza çökecek. Geceleri zor günler bizi bekliyor.

GECELERİ DİKKAT! 

Kerem Ökten'in değerlendirmesine göre gündüz vakti rüzgarın da etkisiyle büyük bir etki yaratmayacak bu sıcaklar asıl gece vatandaşları etkileyecek. Vatandaşların evlerini serin tutmaları öneriliyor.