İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova perşembe gününe hazır olun. Heybeyi doldurdu kuvvetli gelecek

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından Marmara bölgesindeki illerimiz İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'ya yönelik perşembe uyarısında bulundu. Heybesini doldurdu, kuvvetli gelmesi bekleniyor.

İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova perşembe gününe hazır olun. Heybeyi doldurdu kuvvetli gelecek

Marmara bölgesindeki illerimize bir süreden bu yana uyarısı yapılan sistemle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Artık sistemin etkili olma vakti geldi ve çattı... Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından Marmara bölgesindeki illerimiz İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'ya yönelik perşembe uyarısında bulundu. Heybesini doldurdu, kuvvetli gelmesi bekleniyor. 

İSTANBUL ÖZELİNDE KUVVETLİ OLMAYACAK

Şen, şunları aktardı: 

"Yagmur Persembe Cuma Marmara Ege Ic Anadolu Bati karadenizde gokgurultulu. Yarin ic Anadolu ve marmaranin guneyinde kuvvetli. Yarin Canakkale Balikesir Cuma Ankara Corum hattinda kuvvetli. Istanbulda kuvvetli bir yagis olmayacak gibi. Bugun istanbul Antalya ve Izmirden daha sicak" 

İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova perşembe gününe hazır olun. Heybeyi doldurdu kuvvetli gelecek - Resim : 1