İstanbul, Çanakkale ve Sinop bu uyarı sizin için! Sağanak yağış geliyor

İstanbul, Çanakkale ve Sinop için resmi uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan resmi verilere göre, Trakya, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile İstanbul, Çanakkale, Sinop'un çevresi için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verildi. Kırmızı kod ile resmi uyarı veren yetkililer olası olumsuzluklara karşı önlem çağrısında bulundu.

İstanbul, Çanakkale ve Sinop bu uyarı sizin için! Sağanak yağış geliyor

İstanbul, Çanakkale ve Sinop bu uyarı hepiniz için verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi uyarıya göre, bugün öğleden sonra saatlerde Trakya, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile İstanbul, Çanakkale, Sinop çevrsinde şiddetli sağanak yağış beklentisi yüksek. 

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞMUR YOLDA

Yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz'in iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İstanbul, Çanakkale, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop çevreleri ile Niğde'nin güneyi ve Kayseri'nin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Artvin ve Rize çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, kuzeydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

İstanbul, Çanakkale ve Sinop bu uyarı sizin için! Sağanak yağış geliyor - Resim : 1