Kapılarını açıyor! İstanbul kahve festivali için geri sayım başladı

Kahveseverlerin her sene heyecanla beklediği İstanbul Coffee Festival, bir yıllık aranın ardından bir kez daha KüçükÇiftlik Park'ta 7-10 Ekim tarihleri arasında kapılarını açıyor.

Kapılarını açıyor! İstanbul kahve festivali için geri sayım başladı

Kahveseverlerin her sene heyecanla beklediği İstanbul Coffee Festival, bir yıllık aranın ardından bir kez daha İstanbullularla buluşuyor.

Bu yıl Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla kapılarını açacak olan festival, 7-10 Ekim tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park İstanbul’da düzenlenecek.

Kahve ile ilgili yüzlerce markanın yer alacağı Türk Telekom Prime İstanbul Coffee Festival’de özel tadım ve ikramlar, barista gösterileri, konserler, atölyeler, seminerler ve çeşitli sanat etkinlikleri yer alacak.

Kapılarını açıyor! İstanbul kahve festivali için geri sayım başladı - Resim : 1

Şirketin yaptığı yazılı açıklamada, “Festival kapsamında Türk Telekom Prime’lılar, yüzde 50 indirimli bilet ve onlara özel kapıdan sıra beklemeden giriş hakkı gibi ayrıcalıklarla festivale katılım sağlayabilecekler. Festivale katılım için biletler, internet sitemizde bilgileri bulunan mobil uygulamaları üzerinden alınabiliyor. Kullanıcılar, ‘PRIME KAHVE’ yazıp 6262’ye yollayarak veya Türk Telekom online mobil uygulamasından aldıkları şifreyi belirtilen bilet satış noktalarındaki ‘Davetiye Kodum Var’ alanına girerek giriş indiriminden yararlanabilecekler” denildi.

Kahve makinesi üreticileri, kahve yanı lezzetleri ve özel tasarım ürünleri ziyaretçilerle buluşacak. Her gün farklı sanatçıların sahne alacağı festival kapsamında; tadımlar, eğitimler, atölye ve seminerler, evde demleme teknikleri, konserler ve canlı sanat performansları yer alacak; dünyanın farklı ülkelerinden gelen kahve eksperleri, deneyim ve bilgilerini profesyonel katılımcılarla paylaşacak.