Marmara'ya çarşamba için güzel haber

Marmara bölgesindeki illerimiz İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'ya çarşamba günü için güzel haber geldi. Çok sayıda vatandaşımız bu habere çok sevinecek.

Marmara'ya çarşamba için güzel haber

Marmara bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımız son günlerde peş peşe gelen sıcak hava darbeleri nedeniyle zor günler geçiriyor... 

Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre salı gününden itibaren yurdumuzda hava sıcaklıklarının düşecek olması, vatandaşlarımızın içini biraz da olsa rahatlattı. 

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Marmara bölgesindeki illerimiz İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'da vatandaşların uzun zamandan bu yana beklediği yağışların çarşamba günüyle birlikte görüleceğini dile getirdi. 

Orhan Şen yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Yarın salı İstanbul'un batısı Çanakkale, Tekirdağ, Edremit Körfezi'ne yağış gelecek. Çarşamba günü de hafif yagış Marmara'da... Cuma ve cumartsi ise yagış Marmara, Batı ve Orta Karadeniz bölgelerinde kuvvetlenecek"