İstanbul'a 1 metre kar yağacak... Tarihi de verdi herkes hazır olsun

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından İstanbul hakkında daha önce de yaptığı "kar uyarısını" tekrarladı. İstanbul'a 1 metre kar yağacak...

İstanbul'a 1 metre kar yağacak... Tarihi de verdi herkes hazır olsun

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, İstanbul ilimiz için sık sık ciddi bir kar beklediğini ifade ediyordu. 

Ökten sosyal medya hesabından İstanbul için kar yağışı hakkında yeni bir paylaşımda daha bulundu. Sıcaktan bunalan vatandaşları biraz da olsa serinleten Ökten, "2 sene Kışımız karsız geçtiyse; demek ki bu sene patlama yapacak..." ifadelerini kullandı. 

Ökten, önümüzdeki ocak, şubat, mart aylarını işaret ederek, uzun zamandır sessiz olan İstanbul'un kar patlaması yapabileceğini dile getirdi. 

İstanbul'a 1 metre kar yağacak... Tarihi de verdi herkes hazır olsun - Resim : 1

DAHA ÖNCE DE 1 METRE UYARISI VERMİŞTİ 

Ökten daha önce de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak İstanbul için kar uyarısı vermişti. Ökten söz konusu paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: 

"22 Ocak 2004 Kar fırtınasıydı. 12 Şubat 1936'dan sonraki en büyük kar fırtınası. Böyle bir Blizzard ancak 68 yıl sonra oldu. 2004'ten sonra 68 yıl beklemeyeceğiz. 1 gün İstanbul'a 1 günde 1 metre kar yağacak çünkü Karadeniz suyu ısınıyor..."